Ste razmišljali o namestitvi sončne elektrarne? Ali nakupu e-vozila?

pravi naslov je

Kontaktna točka OVE za spodbujanje rabe obnovljivih virov energije – Svetovalna pisarna Nova Gorica (GOLEA)

Ste razmišljali o namestitvi naprave za proizvodnjo električne energije iz obnovljivih virov na svojem zemljišču ali v javnem prostoru? Ali o nakupu električnega vozila (avtomobila, kolesa, kombija, tovornega vozila…) ? Potem ne zamudite priložnosti, da si zagotovite strokovno pomoč in brezplačno svetovanje!

Prijava za svetovanje je enostavna: registrirajte se na portalu https://kt-ove.si/registracija in začnite svojo pot do trajnostne prihodnosti. Naši svetovalci vas bodo vodili skozi celoten proces – od pridobivanja potrebnih dovoljenj do iskanja optimalnih finančnih podpornih programov.

Če pa imate raje osebni stik, vas vabimo, da nas obiščete v Svetovalni pisarni Nova Gorica, ki deluje pod okriljem Goriške lokalne energetske agencije (GOLEA). Nahajamo se na naslovu Mednarodni prehod 6, Vrtojba, 5290 Šempeter pri Gorici. Za več informacij nas pokličite na 05 393 24 60.

Kaj vam nudi Kontaktna točka?

Kontaktna točka, vzpostavljena s strani Borzen, deluje skladno z Uredbo o nalogah kontaktne točke za obnovljive vire energije ter Zakonom o spodbujanju rabe obnovljivih virov energije. Na Goriški lokalni energetski agenciji je bila pod okriljem BORZENA odprta Svetovalna pisarna Nova Gorica – Kontaktna točka. Njena glavna naloga je pospeševanje investicij v obnovljive vire energije z zagotavljanjem celovitih informacij in svetovanjem vlagateljem.

Svetovalci kontaktne točke vam bodo pomagali:

  • Pridobiti vse potrebne informacije o postopkih namestitve in uporabe naprav za proizvodnjo energije iz obnovljivih virov.
  • Usmerjati skozi pravne in tehnične zahteve, ki jih morate izpolniti za uspešno izvedbo vašega projekta.
  • Povezati z različnimi finančnimi podporami in subvencijami, ki so na voljo za projekte obnovljivih virov energije.

Ne zamudite priložnosti za brezplačno svetovanje in podporo pri vaših energetskih projektih! Pridružite se številnim, ki so že uspešno začeli svojo pot k zeleni prihodnosti z nami!

 KT-OVE, Svetovalna pisarna Nova Gorica (v prostorih GOLEA)

Comments are closed.